Coaching

POSLOVNI IN OSEBNI

Poslovni Coaching je pomemben dejavnik za razvoj, za napredek podjetja in za doseganje konkurenčne prednosti. Je posebna oblika individualnega in skrbno načrtovanega svetovanja in spremljanja posameznika. V hitro spreminjajočem se in zahtevnem poslovnem svetu je coaching nujna in učinkovita intervencija neprecenljive vrednosti. Ker hočemo biti pripravljeni na spremembe, se pripravljamo sistemsko.

Osebni Coach vas vodi in podpira na vaši poti k sreči. Pomaga vam ugotoviti, katera področja vašega življenja zahtevajo spremembo in vam pomaga, da pridete tja, kjer želite biti zasebno in poklicno.

Ljudje smo čudovita bitja, vendar velikokrat v življenju naletimo na ovire, ki nas zaustavijo na naši poti. Zanimivo je, da ne odlašamo oditi z zobozdravniku, ko nas boli zob, vendar pa lahko trpimo tudi 100 krat hujšo žalost, nervozo, strah ali depresijo, pa se ne spomnimo poiskati pomoči, ali pa si tega ne upamo, ker to v naši okolici ni sprejeto. Na srečo ti predsodki vedno bolj izginjajo, saj se ljudje želimo razvijati in zaživeti svoje sanje.

Uporabljamo različna psihometrična orodja in pristope:

  • IMDE Talent Management
  • SDI, NLP, RT s TI, TA