Piškotki

... in druga pravna obvestila

Upravljavec te spletne strani je: Jani Pavlin, Partizanska pot 12 a, 8340 Črnomelj, Slovenija

Te spletne strani služijo za predstavitev in prikaz storitev podjetja HRM BUSINESS, d.o.o., Sečje selo 4 a, 8344 Vinica, ki ga zastopa direktor Nataša Hudelja.


Pogoji uporabe

Vstop in ogled kateregakoli dela spletnih strani HRM BUSINESS pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji uporabe. Če se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno pregledate veljavne Pogoje uporabe oz. določbe o varovanju zasebnosti, saj so pravno zavezujoče.

Jani Pavlin upravlja, nadzoruje in posodablja te spletne strani v Črnomlju. Te spletne strani so namenjene uporabi v Republiki Sloveniji. Jani Pavlin ne jamči za točnost podatkov, objavljenih na spletnih straneh.

Vse informacije in podatki na spletnih straneh HRM BUSINESS so zgolj informativne narave in niso namenjene vzpostavljanju obvezujočih pravnih razmerij ali vstopu v taka pravna razmerja, razen kadar je to izrecno navedeno.

Omejitev odgovornosti

Čeprav Jani Pavlin je in bo urejal spletne strani s potrebno skrbnostjo, da bi zagotovil točne informacije in ažurne podatke, ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Pridružuje si pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino teh spletni strani, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zato niti Jani Pavlin niti Nataša Hudelja v nobenem primeru ne odgovarjata za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z dostopom do, uporabo in/ali nezmožnostjo uporabe informacij na teh spletnih straneh, in/ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Možno je, da se katerikoli uporabnik spletnih strani HRM BUSINESS odzove z različnimi informacijami. Jani Pavlin in Nataša Hudelja v zvezi z njimi ne prevzemata nikakršne odgovornosti. Uporabnike opozarjamo, da te informacije veljajo za nezaupne in nezaščitene. Pridržujemo si pravico do njihove proste uporabe, razmnoževanja in razkrivanja drugim brez vseh omejitev, pri čemer nam ni treba navajati vira. Pridržujemo si pravico, da uporabljamo tudi (in ne samo) ideje, koncepte, znanje, izkušnje ali tehnike, ki so predmet teh informacij ali jih te informacije vsebujejo. Po prosti presoji jih lahko uporabljamo za kakršenkoli namen.

Povezave do spletnih strani tretjih oseb

Na teh spletnih straneh so tudi informacije tretjih oseb in povezave z njihovimi spletnimi stranmi. Kjerkoli je po najiši oceni primerno, je to ustrezno označeno. Vendar Jani Pavlin in Nataša Hudelja ne poznata vsebine teh spletnih strani tretjih oseb, zato ne prevzemata nobene odgovornosti za njihove informacije.

Pravice intelektualne lastnine

Vse informacije in podobe na spletnih straneh HRM BUSINESS so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vse fotografije na tej spletni strani so last podjetja HRM BUSINESS, d.o.o., in jih ni dovoljeno reproducirati na nikakršen način brez dovoljenja direktorja Nataše Hudelja.

Varovanje zasebnosti

Jani Pavlin posveča posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobi od uporabnikov teh spletnih strani, in osebnih podatkov, ki jih posredujete, v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji. V nadaljevanju vas bomo seznanil s sistemom zbiranja, shranjevanja, uporabe in širjenja osebnih podatkov.

Spletno stran HRM BUSINESS lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov.

Osebne podatke zbiramo le takrat, ko nam jih pošljete z elektronsko pošto kot del kontakta ali naročila na storitev.

Poleg osebnih podatkov, ki nam jih posredujete vi, zbiramo še informacije prek piškotkov; te lahko zajemajo spletno stran, ki je bila povezava z našim spletiščem, spletne strani, ki jih obiskujete z našega spletišča, čas trajanja obiska na naši spletni strani. S temi informacijami bi morda lahko ugotovil vašo identiteto, vendar tega ne počnemo.

Podatke, ki nam jih posredujete vi ali jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo za naslednje namene: za statistične namene, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete; za ugotavljanje težav s strežnikom in urejanje spletnih strani; v druge namene, ki ste jih zahtevali oz. ste se z njimi strinjali, razen če je z zakonom predpisano drugače.

Piškotki

Piškotek je manjša datoteka, ki se namesti na vašo napravo med obiskom spletne strani in ki jo stran, ki je piškotek izdala, prepozna. Namen uporabe piškotkov je izboljšati delovanje spletne strani in uporabniške izkušnje pri ogledu spletnih strani.

Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, so začasni, nekateri pa ostanejo shranjeni v vaši napravi določeno obdobje tudi, ko našo spletno stran zapustite. Z začasnimi piškotki merimo število obiskovalcev spletne strani, s shranjenimi pa hranimo kontaktne podatke za kasnejše obiske na naših spletnih straneh. Uporabljamo tudi shranjene piškotke, ki izvirajo z drugih spletnih mest: to so piškotki Picasa Web Albums, ki omogočajo, da si lahko na naših spletnih straneh ogledate določene fotografije in diaprojekcije ter piškotki Google Analytics, s katerimi ugotavljamo, kako se premikate po naših spletnih straneh, katere vsebine vas zanimajo in kako dolgo je trajal vaš obisk naše spletne strani. Na podlagi tega lahko prilagajamo in urejamo vsebino spletne strani potrebam obiskovalcem.

Večina brskalnikov uporabo piškotkov samodejno sprejme. Uporabo piškotkov pa lahko kadarkoli zavrnete. Če želite na svoji napravi piškotke zavrniti, lahko spremenite nastavitve brskalnika, ki ga uporabljate. Več podatkov o zavrnitvi piškotkov lahko najdete tudi na spletni strani www.aboutcookies.org.


Tale spletna stran uporablja Googlovo tehnologijo. Tukaj si preberite več o Googlovih piškotkih.