Jani Pavlin

BACK-UP IN HITRE REŠITVE

Telefon: +386 (0)40 279 040

E-pošta: jani.pavlin@hrm-business.com

Linkedin


V petih besedah: analitik, ekonomist, informatik, inovator in fotograf.


Specializiran za:

  • Papirnate obrazce pretvarja v digitalne in interaktivne, da je moč njihove sprotne rezultate spremljati tudi v živo. V vsa polja, ki so odvisna od kakršnekoli logike, vnese funkcije, da se sama izpolnjujejo. Cilj je čim večji prihranek časa ter boljša pregled in nadaljnja uporabnost rezultatov.
  • Postavlja hitre spletne strani za podjetja, osebe, izdelke, razna poročila in druge priložnosti.
  • Obvlada izdelavo poslovnih portretov ter druge vrste fotografij. Prav tako obvlada obdelavo in korekcijo le-teh.

Izobrazba

Po poklicu je diplomirani ekonomist.

Pisarniško poslovanje

Zadnjih 18 let je delal na Študentskem servisu Maribor kot referent za posredovanje občasnih in začasnih del študentom in dijakom, tako da ima bogate izkušnje pri komunikaciji, pisarniškem poslovanju pa tudi kadrovanju. Med letoma 2002 in 2009 se je tudi med prostim časom dodatno izpopolnjeval za pisarniško-administrativna dela (v ŠSMB je vodil projekt 100 učencev - 100 učiteljev, v Klubu tajnic Dolenjske in Bele krajine pa se je udeleževal delavnic in jih nekaj tudi sam izpeljal).

Inovativnost

Na zadnjem delovnem mestu je z inovativno žilico za marsikateri delovni proces skrajšal opravilni čas (tudi za 80 %), nekaterim procesom tudi zmanjšal možnost človeških napak.

Informatika

Vešč je v hitrem obvladovanju novih aplikacij. Zna najti primerne aplikativne rešite za najrazličnejše pisarniško-administrativne in druge delovne procese. Spreten pri izkoriščanju obstoječe IT za doseganje opazno boljših rezultatov. Eden od njegovih hobijev je raziskovanje in eksperimentiranje z IPTV.

Baze podatkov, MS Office, Google apps

Ker je dober v logično-analitičnem razmišljanju in rad dela s številkami, zna sestavljat kompleksnejše formule v MS Excelu/Google Sheets.

Spletne strani

Zna hitro in brez dodatnih stroškov postaviti spletne strani za predstavitev podjetja, osebe, storitve, izdelka, poročila itd.

Vodenje, motivacija in NADPOVPREČNI REZULTATI

Bil je vodja črnomaljske in metliške enote Študentskega servisa Maribor- 3 redni delavci in 2 študentki. Namesto pričakovanega indeksa rasti 110, je njegova ekipa na letni ravni dosegala 160 indeksnih točk. Enake rezultate je dosegel tudi pri drugih enotah s samo eno-dnevnim druženjem. Za svoje delo je prejel nagrado Naj delavec.

Bil je predsednik Kluba tajnic in poslovnih sekretarjev DBK - 60 ljudi. Klub, ki je bil pred razpadom, je pripeljal na najvišjo raven med stanovskimi organizacijami v državi. Prejel zlato priznanje Zveze klubov tajnic Slovenije.

Fotografija

Obvlada poslovno portretno fotografijo (primer), fotografiranje dogodkov in izdelkov, korekcijo in obdelavo fotografij z Adobe Photoshopom.