DRUGI O NAS

VAŠA MNENJA štejejo, SO NAŠI KAŽIPOTI PRAVIH POTI

Schindler Adriatic Region

Nataša Hudelja je odlična predavateljica in motivatorka. Ima veliko teoretičnega znanja, pridobljenega skozi študij in predvsem dodatno izobraževanje med delom. Vse nadgrajuje s praktičnimi izkušnjami, ki si jih je pridobila tekom službovanja v mednarodnem podjetju Danfoss ter kot samostojna podjetnica. Nataša ima odlično sposobnost empatije – zna se vživeti v položaj posameznika. Je preudarna in se dobro seznani s situacijo, ki jo čaka na terenu in to se dejansko pozna pri njenem delu, saj se mu v celoti posveti, kakor bi delala za svoje podjetje.

Je zrela, izoblikovana oseba z zdravo samopodobo in jasnimi stališči. Z eno besedo - ve kaj je prav in kaj ne. Kaj je dobro in kaj je slabo.

In ne nazadnje, ljudje pri njej čutijo, da jim resnično stoji ob strani na njihovi poslovni poti. Odprejo se kot knjiga, zgradijo iskren in zaupen poslovni odnos, ki je temelj za učinkovit coaching.

Boris Markočič

Managing Director


SCHINDLER SLOVENIJA D.O.O.

Tvoj seminar je bil zelo dober, kar pomeni, da je bilo zelo razigrano, veliko dobrih aktivnosti in pozitivnega vzdušja. Kot skupina smo odlično sodelovali in se ob delu prijetno zabavali. Niti sekunde ni bilo dolgočasno. Res znaš narediti dobro vzdušje in vsako temo, ki je navidez nezanimiva, spremeniš v zanimivo. Sam sem se v skupini dobro počutil. Všeč mi je bilo, da smo veliko delali v praksi in ne samo v teoriji.

Glede gradiva pa želim povedati, da od vseh dosedanjih seminarjev nisem še dobil tako zanimivega, preprostega, razumnega in uporabnega gradiva.

Nataša, super si!

Denis Selko

Hvaležen sem za nova znanja in utrjevanje obstoječega. Z Natašo, kot koordinatorko na čelu, je potekala odprta, konstruktivna komunikacija med vsemi udeleženci, ki nikoli ni zašla s predvidene poti. Obenem pa sem še bolje spoznal svoje sodelavce, njihove motivacijske faktorje in njihov "pogled na svet".

Z novimi znanji in spoznanji bom lahko še bolje sodeloval z našo ekipo.

Hvala!

Pero Maksimovič

SCHINDLER HRVATSKA D.O.O.

Na početku prve radionice Škole vođenja by Nataša Hudelja nitko nije znao niti mogao naslutiti što ćemo od ovakog načina školovanja dobiti svi mi kao grupa, ali i pojedinačno.

Nakon svega četiri radionice moram priznati da mi nedostaju naša subotnja druženja, iako sam mislila da će biti prenaporna, naši blisko prijateljski odnosi, zajedništvo, međusobno poštovanje i slušanje različitih mišljenja, pa i rasprave, direktna rješavanja problema, i da mi netko kaže nešto ''iz ljubavi''.

U pamćenju će mi uvijek biti sve naučeno kroz primjere, što ću se truditi primjenjivati u svim poljima svog daljnjeg života.

Nadam se da ćemo i u budućnosti stjecati i dijeliti nova znanja i iskustva kroz ovakav tip radionice.

PS - Hvala Vam na lopticama za žongliranje, one će nas uvijek podsjećati na našu timsku avanturu.

PS PS – Kad ćemo ponoviti Gordijski čvor?

Vedrana Kralj